headerphoto

Beginpagina

Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogrammas voor een breed publiek in Amersfoort e.o.

Elke dag stemmen voor Golfbreker Radio max 20 emailadressen per IP-adres.

SPECSAVERS STEMMEN

YOUTUBE videoverbinding met studio 1

Verschillende interviews zijn terug te luisteren via:
https://soundcloud.com/golfbrekerradio

Meer informatie over de gasten of muziek in een programma via:

Twitter

Facebook

Golfbreker Radio zendt 24 uur per dag (analoog) uit via 87,5 MHz FM via Ziggo kabel in Amersfoort, Hoogland, Bunschoten, Leusden, Achterveld en Soest. Via digitale radio/tv Ziggo kanaal 918. 

Vanaf 1 juni 2016 zijn we ook te beluisteren via Ziggo digitaal kanaal 918 in Barneveld, Elburg, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Vanaf 1 december 2016 zijn we op Ziggo digitaal kanaal 918 ook te beluisteren in Renswoude, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Maarn en Veenendaal, 

Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.

Wij richten ons primair op luisteraars die geboren zijn voor het jaar 1965 (de Babyboom generatie) en die actief betrokken willen zijn bij de lokale samenleving. Wij maken geen onderscheid op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook en behandelen iedereen met respect. Bij het verzorgen van informatieve programma s handelen wij volgens journalistieke beginselen, op faire basis, volgens het beginsel van hoor en wederhoor en met eerbied voor de waarheid. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers die een stuk van hun vrije tijd besteden aan een hobby in dienst van de medemens.Loading...

Livestreams

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime