headerphoto

Home

Kijk en luister via MIXCLOUD met webcam bij live uitzending

Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd. 

Golfbreker Radio kan alle steun gebruiken. Heeft u belangstelling voor het maken van radio? Er is altijd ruimte om mee te werken aan bestaande programma’s of zelfs om een eigen programma te maken en uit te zenden bij Golfbreker Radio. Voor aanmelding: zie de contactpagina.

Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden én u actief in te zetten voor Golfbreker Radio (kosten lidmaatschap € 10 per maand), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt u hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder nummer

NL94INGB0000649780.

Golfbreker Radio bestaat al heel lang (afgelopen maart 67 jaar) en wil nog heel lang blijven bestaan voor het brengen van het nieuws uit Amersfoort en wijde omgeving en voor het brengen van zelf geproduceerde muziekprogramma’s.

--------------------------------------------------------------------------

Maandag 20 juni 2022 is lid en programmamaker van onze omroep, Roel Mulder, voor ons geheel onverwacht overleden. Roel was aktief als presentator en columnist van het programm Zaterdag Aktueel. Wij gaan zijn inbreng missen en wensen zijn naasten sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en medewerkers van Golfbreker Radio

--------------------------------------------------------------------------

bericht in het AD en Utrecht regionaal en RTV UtrechtLivestreams