headerphoto

Beginpagina

Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogrammas voor een breed publiek in Amersfoort e.o.

Golfbreker Radio zendt 24 uur per dag via Ziggo kabelradio analoog uit op 87,5 MHz FM in Amersfoort, Hoogland, Bunschoten, Leusden, Achterveld en Soest

Via digitale radio/tv Ziggo kanaal 918 in Barneveld, Elburg, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renswoude, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, Maarn en Veenendaal.

Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.

Vrijdag 9 februari 2018 Carnaval video vanuit de Plank

directe link naar video bestand

audio op Mixcloud van de uitzending

De App van GolfbrekerRadio downloaden voor A n d r o i d   i O S  

Microsoft Windows en BlackBerry wordt aan gewerkt

Webcams in Studio 1 kijken met Youtube

Meer informatie over de gasten of muziek in een programma via:

Twitter

Facebook

Mixcloud

Wij richten ons primair op luisteraars die geboren zijn voor het jaar 1965 (de Babyboom generatie) en die actief betrokken willen zijn bij de lokale samenleving. Wij maken geen onderscheid op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook en behandelen iedereen met respect. Bij het verzorgen van informatieve programma s handelen wij volgens journalistieke beginselen, op faire basis, volgens het beginsel van hoor en wederhoor en met eerbied voor de waarheid. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers die een stuk van hun vrije tijd besteden aan een hobby in dienst van de medemens.

Luister ik heb een verhaal, luisterboek van Aat en Roelof

Christian Klems bijna 40 jaar bij Golfbreker RadioLoading...

Livestreams