headerphoto

Club van 60

In 2015 in het kader van het 60 jarig bestaan willen we er graag samen met u voor zorgen dat Golfbreker Radio ook in de toekomst programma s voor doelgroepen in Amersfoort en omgeving kan blijven maken.

 

Daarvoor is ook uw finaniciële steun nodig. Voor 60 euro bent u onderdeel van de Club van 60.

 

Maar ook kleinere bijdragen zijn van harte welkom. Stort uw bijdrage op: NL94INGB0000649780 tnv Omroepvereniging De Golfbreker, Amersfoort.

Informatie over de -club van 60- van Golfbreker Radio 60 jaar jong

Ga naar youtube  of naar youtube.nl zoek naar golfbrekerradio 60 jaar.

Op 8 maart 2015 bestond Omroepvereniging De Golfbreker precies 60 jaar. Onze vereniging heeft uw financiele steun hard nodig om door te kunnen gaan met het maken van radioprogramma s voor doelgroepen in Amersfoort en de omliggende gemeenten.

Elke maandag om 11 uur worden steeds twee jaar historie in de schijnwerper gezet.

Onder de naam Club van 60 doen we bedrijven en personen het volgende aanbod:

- Steun de Golfbreker met een bijdrage van 60 euro (of een veelvoud daarvan);

- Hiervoor krijg je een eigen programma van 60 minuten (of een veelvoud daarvan) dat in de regio en via internet wordt uitgezonden.

U steunt het werk van De Golfbreker, en u krijgt er een eigen programma voor terug: leuk om zelf te doen, of cadeau te geven. 

Maar ook als u geen programma wilt maken, is uw bijdrage goed besteed. En aangezien Omroepvereniging De Golfbreker een Algemeen Nut Beogende Instelling is, kunt u deze bijdrage bovendien -binnen de hiervoor geldende regels- aftrekken van de belasting.

Stort uw bijdrage van 60 euro (of een veelvoud daarvan)  op NL94INGB0000649780 t.n.v. Omroepvereniging De Golfbreker, Amersfoort en stuur een e-mail met uw adres en telefoonnummer naar: clubvan60@golfbreker.nl, zodat we contact met u op kunnen nemen voor het maken van een programma.

Bedrijven en instellingen kunnen in plaats van een programma ook kiezen voor een sponsorvermelding bij programma s.

Daarnaast biedt Golfbreker Radio interessante mogelijkheden voor het uitzenden van reclame. Mail hiervoor naar sales@golfbreker.nl of bel 06-54625432.